Statens stöd till företag pga covid-19 – så här ansöker du.

En text om Coronapandemin behöver idag inget förord så vi går rakt på sak. Här kommer en uppdatering kring vad du som företagare kan få för stöd från staten och hur du söker stödet. ... Läs vidare.

Coronakrisen gör redovisningskonsulten bättre.

... Läs vidare.

Bygga gemenskap på arbetsplatsen – hur?

Goda relationer är livsviktigt. Det säger i alla fall ett forskarteam på Harvard som följt 600 individer i 75 år (hur gamla är forskarna nu?).... Läs vidare.

5 digitaliseringstips i Fortnox.

Ibland vill man ju som redovisningskonsult bara få tips om hur man kan effektivisera sitt arbete. Och vi är ju inte den som är den. Så här kommer fem lagom grundläggande tips för dig som arbetar i Fortnox.... Läs vidare.

Välj rätt kvittoapp till redovisningen.

Kvittohantering för företagare är som Voldemort för Harry Potter, något som hemsöker ens drömmar men som man likväl inte kan smita från utan till slut behöver konfrontera. På temat digital redovisning har vi därför i bästa Dumbledore-anda tagit fram en jämförelse av tre olika kvittoappar som kan underlätta ens vardag.... Läs vidare.

Därför avskaffade vi ledningsgruppen.

Sedan start har Trimero varit ett företag som alla medarbetare är med och utvecklar. Är det något som man inte är nöjd med ska man ha möjlighet att ändra på det. På så vis skapar vi den arbetsplats vi alla vill arbeta på... Läs vidare.

5 förmågor som får redovisningskonsulten att blomstra i framtiden.

Att världen blir alltmer komplex och att förändringar sker snabbare är ingen banbrytande tolkning av vår nutid. Att utvecklingen får konsekvenser för redovisningskonsulten är inte heller någon raketforskningvetenskap.... Läs vidare.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.