Blogg.

Här hittar du tips och inspiration för företagaren och redovisningskonsulten, samt om vår dröm om ett mänskligare arbetsliv. 💞

Bellards löneskola: 5 vanliga frågor till lönekonsulten.

Postat i #smidiga-löner.

Bellard svarar på de mest brännande frågorna om löner! Lär dig allt om semesterlön, skatteavdrag, skattetabeller och mer. ... Läs vidare.

5 tips för att lyckas som redovisningskonsult.

Olivia delar med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas på Trimero. Med med rätt mindset kan du på Trimero växa både professionellt och personligt i rekordfart - och dessutom ha kul på resan. 🌈... Läs vidare.

Ledarskap i krissituationer.

Många företag är oförberedda när krisen slår till. Här delar Johan med sig av sina tips för ledarskap i kris. ... Läs vidare.

Lukas guidar: När ska jag ta hjälp av en redovisningsbyrå?

Lukas delar sin expertis på när det är lämpligt för små till medelstora företag att anlita externa ekonomikonsulter. Lär dig när outsourcing kan vara mer kostnadseffektivt och mindre riskfyllt än att ha en intern ekonomiavdelning. Lukas ger även insikt i situationer där du kanske bör överväga att behålla din egen ekonomipersonal. Perfekt för företagsledare som funderar över sin ekonomistrategi... Läs vidare.

Frihet och ansvar med självledarskap.

Att prata om självledarskap är viktigt eftersom det kan betyda olika för olika personer. Som mycket annat har självledarskap två sidor av samma mynt. Det för med sig stora friheter, men det fungerar bara om vi också tar ansvar.... Läs vidare.

Trimero fyller 10 år – en tillbakablick.

Trimero fyller 10 år! Vi som varit med från början har blickat tillbaka på vår historia – om hur vi utvecklats till det vi är idag. ... Läs vidare.

Tillitsbaserat ledarskap 101: Tankar & känslor.

Tillit bidrar till arbetsplatser där medarbetare känner sig värderade och motiverade, där vi vågar ta risker, utmana normer och driva förändring. Detta inlägg fokuserar på individens inre liv - våra tankar och känslor - i relation till ett tillitsbaserat ledarskap.... Läs vidare.

Det många missar med komplexitet.

De flesta är överens om att vi idag befinner oss i en komplex värld. Samtidigt drivs många företag som om världen vore komplicerad och inte komplex. Så vad är skillnaden och varför är det viktigt?... Läs vidare.

Inre utveckling på jobbet.

Vi ville testa något nytt: att skapa möjligheter för inre utveckling för våra medarbetare. I denna strävan lanserade vi en utbildning i "Autentisk Självledarskapsträning" och responsen har varit över förväntan!... Läs vidare.

Så får vi MER AV ALLT.

Hoppa ner i paradoxernas underbara värld! Vi utforskar hur vi kan omfamna motsatta koncept som individualism och kollektivism, allvar och lekfullhet, självsäkerhet och ödmjukhet för att skapa en mer dynamisk organisation. Ta klivet in i paradoxernas land med oss och upptäck hur ni kan få MER AV ALLT!... Läs vidare.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.