Blogg.

I vår blogg skriver vi om tips och inspiration för företagaren och redovisningskonsulten. Samt om vårt gemensamma arbete med att skapa en härlig arbetsplats med digital redovisning och analog kärlek. Hoppas det känns intressant och relevant! 😊

Sannas 5 struktureringstips.

Att skapa bra och tydliga strukturer för oss själva kan vara en nyckel till att sänka stressnivån och skapa ett mer effektivt och kontrollerat arbetssätt.... Läs vidare.

Personlig utveckling som redovisningskonsult hos Trimero.

Postat i Analog kärlek.

På Trimero strävar vi efter att varje medarbetare ska kunna forma sin egen utvecklingsplan baserat på sin egen ambition, intresse och talang. För att åstadkomma detta sätter vi halvårsvis individuella utvecklingsplaner baserade på vår egen utvecklingsstege och våra gemensamma målsättningar.... Läs vidare.

Kundporträtt: Rawnice om samarbetet och 4 e-handelstips.

Postat i Kundporträtt.

Vi har intervjuat vår kund Jesper på Rawnice som sitter på mycket kunskap om branschen och bett honom om hans bästa e-handelstips.... Läs vidare.

3 tips för digital gemenskap.

Postat i Analog kärlek.

Den tredje fredagen i månaden skickar vi ut ett formulär i Google form som innehåller en enda uppmaning: ge en komplimang till en kollega!... Läs vidare.

Kundporträtt: Viseo – remotekultur och SEO-tips.

Postat i Kundporträtt.

Vi har gjort en liten intervju med Oscar Sandström som är medgrundare till Viseo som varit kund hos oss i drygt två år.... Läs vidare.

Därför avskaffade vi ledningsgruppen.

Postat i Analog kärlek.

Sedan start har Trimero varit ett företag som alla medarbetare är med och utvecklar. Är det något som man inte är nöjd med ska man ha möjlighet att ändra på det. På så vis skapar vi den arbetsplats vi alla vill arbeta på... Läs vidare.

Coronakrisen gör redovisningskonsulten bättre.

Coronakrisen har satt stor press på många av landets företagare.Vi har identifierat hur redovisningskonsulter kan utvecklas av Coronakrisen.... Läs vidare.

Bygga gemenskap på arbetsplatsen – hur?

Postat i Analog kärlek.

Goda relationer är livsviktigt. Det säger i alla fall ett forskarteam på Harvard som följt 600 individer i 75 år (hur gamla är forskarna nu?).... Läs vidare.

Statens stöd till företag pga covid-19 – så här ansöker du.

En text om Coronapandemin behöver idag inget förord så vi går rakt på sak. Här kommer en uppdatering kring vad du som företagare kan få för stöd från staten och hur du söker stödet. ... Läs vidare.

Trimero inifrån: Simona om företagskulturen.

Hur är det att arbeta på Trimero? Utöver själva arbetet så är gemenskap och samarbete något vi värderar högt! Läs Simonas egna ord om vår företagskultur!... Läs vidare.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.