Blogg.

I vår blogg skriver vi om tips och inspiration för företagaren och redovisningskonsulten. Samt om vårt gemensamma arbete med att skapa en härlig arbetsplats med digital redovisning och analog kärlek. Hoppas det känns intressant och relevant! ?

Så får vi MER AV ALLT.

Hoppa ner i paradoxernas underbara värld! Vi utforskar hur vi kan omfamna motsatta koncept som individualism och kollektivism, allvar och lekfullhet, självsäkerhet och ödmjukhet för att skapa en mer dynamisk organisation. Ta klivet in i paradoxernas land med oss och upptäck hur ni kan få MER AV ALLT!... Läs vidare.

Vad är självledarskap?

Dyk ner i självledarskapets mysterier med Trimero! Utforska hur självledarskap präglar vår struktur, kultur, tankesätt och beteende. Lär dig hur vi främjar individuellt ansvarstagande, kreativitet, samskapande och flexibilitet i vår organisation.... Läs vidare.

Därför jobbar vi med Fortnox.

Vi har valt att bli experter på att skapa digitala och automatiserade redovisningsflöden med Fortnox. Läs varför vi valde Fortnox för att hjälpa företag med sin ekonomi.... Läs vidare.

5 tips för nya e-handelsreglerna.

Den 1 juil 2021 införs nya regler som kan förändra förutsättningarna för dig som säljer varor privatpersoner (B2C) inom EU. Här är några tips att tänka på.... Läs vidare.

Trimero om tre år.

Vi har avskaffat ledningsgruppen och har ingen chefsstruktur. Men hur gör vi då för att vi ska se till att sträva åt samma håll? ... Läs vidare.

30 skattetips inför årsskiftet.

Årsskiftet närmar sig för många företagare så vi har laddat upp med våra 30 bästa skattetips. Vi behöver nog inte ödsla tid att skriva en lång inledning här, utan vi ger er tipsen direkt på ett bräde.... Läs vidare.

Digitaliseringen – redovisningskonsultens räddning.

En vanlig uppfattning är att digitaliseringen kommer att vara redovisningskonsultens död, att det inte kommer att finnas något jobb för oss om några år. Vi på Trimero tror snarare att det är vår räddning! ... Läs vidare.

Personlig utveckling som redovisningskonsult hos Trimero.

På Trimero strävar vi efter att varje medarbetare ska kunna forma sin egen utvecklingsplan baserat på sin egen ambition, intresse och talang. För att åstadkomma detta sätter vi halvårsvis individuella utvecklingsplaner baserade på vår egen utvecklingsstege och våra gemensamma målsättningar.... Läs vidare.

Därför avskaffade vi ledningsgruppen.

Sedan start har Trimero varit ett företag som alla medarbetare är med och utvecklar. Är det något som man inte är nöjd med ska man ha möjlighet att ändra på det. På så vis skapar vi den arbetsplats vi alla vill arbeta på... Läs vidare.

5 förmågor som får redovisningskonsulten att blomstra i framtiden.

Att världen blir alltmer komplex och att förändringar sker snabbare är ingen banbrytande tolkning av vår nutid. Att utvecklingen får konsekvenser för redovisningskonsulten är inte heller någon raketforskningvetenskap.... Läs vidare.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.