Vår blogg.

Här hittar du tips och inspiration för företagaren och redovisningskonsulten, samt hur vi bygger ett företag baserat på självledarskap.

Så blev vi Gasellföretag – 4 år i rad.

Dagens Industri har utsett Trimero till Gasellföretag - fyra år i rad. Hur har det gått till? I denna artikel har vi listat fem nycklar:... Läs vidare.

5 skäl att ekonomiavdelningens tid är räknad.

Historiskt har företag anställt redovisningsekonomer när de har nått en viss storlek, eftersom det har varit mest kostnadseffektivt och smidigt. Den pågående automatiseringen leder till att fler företag istället väljer att anlita en redovisningsbyrå.... Läs vidare.

Joakims 10 tips för att bygga förtroende.

Idag har mänskliga faktorer blivit allt viktigare för att bygga långsiktiga och lyckade kundrelationer. Här delar Joakim sina 10 tips för att skapa förtroende.... Läs vidare.

Tillitsbaserat ledarskap 101: Tankar & känslor.

Tillit bidrar till arbetsplatser där medarbetare känner sig värderade och motiverade, där vi vågar ta risker, utmana normer och driva förändring. Detta inlägg fokuserar på individens inre liv - våra tankar och känslor - i relation till ett tillitsbaserat ledarskap.... Läs vidare.

Inre utveckling på jobbet.

Vi ville testa något nytt: att skapa möjligheter för inre utveckling för våra medarbetare. I denna strävan lanserade vi en utbildning i "Autentisk Självledarskapsträning" och responsen har varit över förväntan!... Läs vidare.

Vad är självledarskap?

Dyk ner i självledarskapets mysterier med Trimero! Utforska hur självledarskap präglar vår struktur, kultur, tankesätt och beteende. Lär dig hur vi främjar individuellt ansvarstagande, kreativitet, samskapande och flexibilitet i vår organisation.... Läs vidare.

Jockes 10 tips för vardagsbalans.

I dagens hektiska arbetsliv är det lätt att glömma bort vikten av balans. Här delar Jocke sina personliga tips för att uppnå balans i vardagen. ... Läs vidare.

Bellards löneskola: 5 vanliga frågor till lönekonsulten.

Postat i #smidiga-löner.

Bellard svarar på de mest brännande frågorna om löner! Lär dig allt om semesterlön, skatteavdrag, skattetabeller och mer. ... Läs vidare.

5 tips för att lyckas som redovisningskonsult.

Olivia delar med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas på Trimero. Med med rätt mindset kan du på Trimero växa både professionellt och personligt i rekordfart - och dessutom ha kul på resan. 🌈... Läs vidare.

Ledarskap i krissituationer.

Många företag är oförberedda när krisen slår till. Här delar Johan med sig av sina tips för ledarskap i kris. ... Läs vidare.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.