Blogg.

I vår blogg skriver vi om tips och inspiration för företagaren och redovisningskonsulten. Samt om vårt gemensamma arbete med att skapa en härlig arbetsplats med digital redovisning och analog kärlek. Hoppas det känns intressant och relevant! ?

30 skattetips inför årsskiftet.

Årsskiftet närmar sig för många företagare så vi har laddat upp med våra 30 bästa skattetips. Vi behöver nog inte ödsla tid att skriva en lång inledning här, utan vi ger er tipsen direkt på ett bräde.... Läs vidare.

5 tips för nya e-handelsreglerna.

Den 1 juil 2021 införs nya regler som kan förändra förutsättningarna för dig som säljer varor privatpersoner (B2C) inom EU. Här är några tips att tänka på.... Läs vidare.

Trimero om tre år.

Postat i Analog kärlek.

Vi har avskaffat ledningsgruppen och har ingen chefsstruktur. Men hur gör vi då för att vi ska se till att sträva åt samma håll? ... Läs vidare.

Digitaliseringen – redovisningskonsultens räddning.

En vanlig uppfattning är att digitaliseringen kommer att vara redovisningskonsultens död, att det inte kommer att finnas något jobb för oss om några år. Vi på Trimero tror snarare att det är vår räddning! ... Läs vidare.

Personlig utveckling som redovisningskonsult hos Trimero.

Postat i Analog kärlek.

På Trimero strävar vi efter att varje medarbetare ska kunna forma sin egen utvecklingsplan baserat på sin egen ambition, intresse och talang. För att åstadkomma detta sätter vi halvårsvis individuella utvecklingsplaner baserade på vår egen utvecklingsstege och våra gemensamma målsättningar.... Läs vidare.

Därför avskaffade vi ledningsgruppen.

Postat i Analog kärlek.

Sedan start har Trimero varit ett företag som alla medarbetare är med och utvecklar. Är det något som man inte är nöjd med ska man ha möjlighet att ändra på det. På så vis skapar vi den arbetsplats vi alla vill arbeta på... Läs vidare.

5 förmågor som får redovisningskonsulten att blomstra i framtiden.

Att världen blir alltmer komplex och att förändringar sker snabbare är ingen banbrytande tolkning av vår nutid. Att utvecklingen får konsekvenser för redovisningskonsulten är inte heller någon raketforskningvetenskap.... Läs vidare.

Sannas 5 struktureringstips.

Att skapa bra och tydliga strukturer för oss själva kan vara en nyckel till att sänka stressnivån och skapa ett mer effektivt och kontrollerat arbetssätt.... Läs vidare.

Kundporträtt: Rawnice om samarbetet och 4 e-handelstips.

Postat i Kundporträtt.

Vi har intervjuat vår kund Jesper på Rawnice som sitter på mycket kunskap om branschen och bett honom om hans bästa e-handelstips.... Läs vidare.

3 tips för digital gemenskap.

Postat i Analog kärlek.

Den tredje fredagen i månaden skickar vi ut ett formulär i Google form som innehåller en enda uppmaning: ge en komplimang till en kollega!... Läs vidare.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.