5 tips för att lyckas som redovisningskonsult.

Hej allihopa, Olivia här! 👋

Efter några år på Trimero har jag lagt märket till vad som får mig själv och mina kollegor att lyckas här. På Trimero tror vi på potentialen hos varje individ. Tack vare vårt självledarskap kan du med rätt mindset växa både professionellt och personligt i rekordfart – och dessutom ha kul på resan. 🌈

Här kommer mina tips till dig:

  1. Var öppen med dina styrkor och svagheter: Här tävlar eller konkurrerar vi inte om yrkesmässiga titlar. Istället stöttar och utvecklar vi varandra. Om du är öppen med dina styrkor och svagheter kommer du garanterat utvecklas, både på ett personligt och professionellt plan.
  2. Engagera dig i dina kunders verksamheter: Jag lovar att jobbet blir SÅ mycket roligare om du intresserar dig för kundernas företag. Plus är att du också får chansen att bygga djupa relationer med dina kunder då.
  3. Engagera dig i Trimeros utveckling: På tal om engagemang. Har du några idéer om hur vi kan bli ännu bättre? Ta ledningen och förändra! Tillsammans med dina kollegor kan du skapa världens (mest troligt) bästa arbetsplats.
  4. Var dig själv: Vi tror att mångfald och olikheter gör oss unika. Att vara dig själv är din största tillgång här på Trimero. Hos oss blir kollegor till vänner.
  5. Visa intresse: Här har vi inga begränsningar i vår utveckling. Om du brinner för något, visa det och be om coachning. Dela sen med dig av din kunskap till dina kollegor. Vem vet, du kanske blir Trimeos egna skatteproffs!

Så, om du eller någon du känner är redo för ett äventyr i ett företag som älskar att ha kul, utvecklas och skapa fantastiska relationer, då är Trimero definitivt platsen för dig! Våra dörrar är öppna och våra hjärtan är stora – kom och bli en del av vår fantastiska familj. 🚀❤️

Relaterade inlägg.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.