Vad behöver du hjälp med?

Trimero är en fullservicebyrå som jobbar med företag i alla storlekar i alla branscher. Här är några vanligare scenarion som vi möter hos våra kunder.

Jag letar efter en kvalitativ ekonomibyrå som vill bidra till min tillväxtresa.

För företag med specifika behov skräddarsyr vi lösningar. Vill ni ha en anpassad budget- och nyckeltalsuppföljning? CFO-tjänster vid sidan av den löpande redovisningen? Specialanpassade automatiserade processer? Vi utgår från era behov och syr ihop en lösning. Det blir roligast så!

Det låter perfekt!

Jag vill mest spara tid och veta att någon bryr sig om mig och mitt bolag.

Självklart har vi också en helhetstjänst för mindre bolag som vill hålla det enkelt. Vi sätter ihop ett redovisningspaket som gör att du sparar tid och kan fokusera på din grej. Såklart kan du använda oss som bollplank i alla möjliga frågor som dyker upp i din vardag som företagare.

Jag vill veta mer!

Ekonom på plats? Återkommande arbetstoppar? Vikariat?

Behöver du stärka upp med resurser på ekonomiavdelningen? Vi har flera längre och kortare samarbeten där vi några dagar per vecka, månad eller kvartal sitter ute hos våra kunder och hjälper till där det behövs.

Vad smidigt!

Anlita oss.

Prata med Joakim i första hand.

Joakim Lindh

VD och medgrundare

Jobba här?

Hör av dig till Olivia!

Olivia Falk

Redovisningskonsult

Gör ni verkligen allt?

Ja, allt som du behöver av en ekonomiavdelning och lite mer. Vi anpassar vårt utbud, men här är några saker vi lagt till för sökordsoptimering:

Redovisning aktiebolag.

Bokföring, Fakturering, Momsdeklaration, Budgetering, Projektredovisning, Ekonomiadministration, Bokslut, Årsredovisningar, Inkomstdeklaration 2, Automatiserad redovisning, Redovisningskonsult Outsourcing, Redovisningsbyrå Fortnox

Lön & Personal.

Löneadministration, Lönespecifikation, Lönekonsult, Automatiserad lönehantering, Arbetsgivardeklaration, Bollplank för HR-frågor

Rapportering & Rådgivning.

Resultatuppföljning, Ekonomisk rådgivning, Bollplank, Skatterådgivning, Grafer, Resultatrapport, Balansrapport, Ägarbeskattning, Ägardirektiv, Beskattning aktiebolag, K10, 3:12, Företagande, Organisering, Proaktiv redovisningsbyrå

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.