Vad behöver du hjälp med?

Trimero är en fullservicebyrå som jobbar med företag i alla storlekar i alla branscher. Här är några vanligare scenarion som vi möter hos våra kunder.

Jag letar efter en kvalitativ ekonomibyrå som vill bidra till min tillväxtresa.

För företag med specifika behov skräddarsyr vi lösningar. Vill ni ha en anpassad budget- och nyckeltalsuppföljning? CFO-tjänster vid sidan av den löpande redovisningen? Specialanpassade automatiserade processer? Vi utgår från era behov och syr ihop en lösning. Det blir roligast så!

Det låter perfekt!

Jag vill mest spara tid och veta att någon bryr sig om mig och mitt bolag.

Självklart har vi också en helhetstjänst för mindre bolag som vill hålla det enkelt. Vi sätter ihop ett redovisningspaket som gör att du sparar tid och kan fokusera på din grej. Såklart kan du använda oss som bollplank i alla möjliga frågor som dyker upp i din vardag som företagare.

Jag vill veta mer!

Ekonom på plats? Återkommande arbetstoppar? Vikariat?

Behöver du stärka upp med resurser på ekonomiavdelningen? Vi har flera längre och kortare samarbeten där vi några dagar per vecka, månad eller kvartal sitter ute hos våra kunder och hjälper till där det behövs.

Vad smidigt!

Anlita oss.

Prata med Joakim i första hand.

Joakim Lindh

VD och medgrundare

Jobba här?

Hör av dig till Olivia!

Olivia Falk

Redovisningskonsult

Gör ni verkligen allt?

Ja, allt som du behöver av en ekonomiavdelning och lite mer. Vi börjar med ekonomihanteringen och låter det andra växa fram. För många av våra kunder är vi en nära partner till deras verksamhet. För vissa håller vi det så slimmat som möjligt.

Så här rullar våra samarbeten.

1. Du i fokus

Trött på att bli intvingad i andra redovisningsbyråers rigida processer? På Trimero lyssnar vi på dig och dina behov, och anpassar oss efter det.

2. Digitala urinvånare

Vi har jobbat med heldigital redovisning sedan 2013. Vi känner till alla tips och tricks, både för att uppnå effektiva processer och optimala skatteupplägg.

3. Mänsklig kontakt

I takt med digitaliseringens framsteg ökar värdet på mänskliga förmågor. Hos Trimero får du en personlig kontaktperson att diskutera med. Det gör allting både bättre och smidigare.

4. Kollektiv erfarenhet

På Trimero jobbar 35 medarbetare med varierande expertis och perspektiv, vilket gör oss rustade att möta alla tänkbara behov.

5. Beprövad modell

Fyra år i rad har vi blivit utsedda till Gasellföretag. Hur har det gått till? Genom att nöjda kunder har rekommenderat oss vidare. Vi har faktiskt aldrig haft någon säljare.

Kontakta oss

Bloggtips.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.