Därför jobbar vi med Fortnox.

Vi är en redovisningsbyrå som är specialiserad på Fortnox, ett modernt ekonomisystem som hjälper företagare att digitalisera och automatisera sin ekonomi. Vårt mål är alltid att skapa en effektiv och personlig arbetsprocess tillsammans med våra kunder. Det blir roligare så.

Så varför har vi valt att arbeta med Fortnox? Här är fem anledningar.

  1. Fortnox den mest använda ekonomitjänsten i Sverige. Detta innebär att många företagare redan är bekanta med systemet, vilket gör det enklare och smidigare att samarbeta med våra kunder.
  2. Det finns en stor mängd appar som integrerar med Fortnox, vilket hjälper oss att skapa en skräddarsydd lösning för varje kund.
  3. Fortnox är dessutom en molntjänst, och det är ju skönt. Detta innebär att all information lagras på nätet och är tillgänglig för oss och våra kunder när som helst från världens alla hörn. Och så slipper vi göra backups. Kanske en självklarhet tror ni, men förvånansvärt många jobbar fortfarande i system som kräver backups. Puh!
  4. Automatiserade processer. Genom att integrera Fortnox med andra digitala verktyg och program, kan vi automatisera stora delar av redovisningsprocessen. Det innebär att allt från leverantörsfakturor, betalningar och påminnelser sköts mer eller mindre automatiskt. Detta sparar tid och pengar för våra kunder samtidigt som det minskar risken för felaktigheter.
  5. Genom att vi kan styra kundens tillgångar i systemet kan vi dela upp uppgifterna mellan oss och kunden. Vi sätter upp en tydlig plan på vem som gör vad, och ställer in det.

😮 Flexibelt, skräddarsytt och enkelt! Och så lite automation på det. Låter ju inte dumt att använda Fortnox!

🤩 Nej, det tycker inte vi heller!

Relaterade inlägg.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.