Så blev vi Gasellföretag – 4 år i rad.

Fyra år i rad har Trimero blivit utsett till Gasellföretag. Priset ges ut av Dagens Industri till Sveriges snabbast växande och välmående företag. Kraven uppnås av under 1% av Sveriges företag resp. år. Hur har det gått till? Här är fem anledningar:

  1. Vi grundade Trimero 2013, i början av digitaliseringen av bokföring. Vi insåg att redovisningskonsultens roll skulle förändras. Så vi anställde medarbetare som var öppna för förändring och angelägna om att utvecklas. Detta har skapat en stark intern drivkraft för att hitta nya lösningar.
  2. Vi har organiserat bolaget kring kundleveransen och lagt mycket av beslutsmakten i kundteamet. Vi blir flexibla och kan anpassa oss till olika typer av behov. Detta har kunderna gillat.
  3. Hos oss har samarbete och kunskapsdelning alltid varit viktigt. Vi har fokuserat på att bygga en stark gemenskap där vi lyfter stöttar och lyfter varandra, vilket samverkar med den decentraliserade beslutsfattandet.
  4. Vi har gått så långt att vi faktiskt inte har några chefer. Istället har vi byggt en modell baserat på självledarskap där vi medarbetare bygger den byrå vi själva vill arbeta på. Det skapar ett engagemang och ansvarskänsla som syns i våra kundsamarbeten.
  5. Vi har märkt att digitaliseringen ökar värdet på våra mänskliga förmågor. Därför lägger vi mycket fokus på människan. Det visar sig både i vårt fokus på välmående och den mänskliga kontakten i våra kundsamarbeten.

I grunden låter det rätt enkelt. Vi har skapat en byrå med engagerade medarbetare som uppskattas av våra kunder, vilket leder till att de rekommenderar oss vidare. Det är så vi vuxit och blivit utsedda till Gasellföretag – fyra år i rad.

Anlita oss?

Prata med Joakim i första hand.

Joakim Lindh

VD och medgrundare

Jobba här?

Hör av dig till Olivia!

Olivia Falk

Redovisningskonsult

Relaterade inlägg.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.