Trimero om tre år.

Postat i Analog kärlek.

På Trimero tillämpar vi självledarskap som innebär att varje medarbetare ska kunna fatta de beslut som krävs för att göra ett bra jobb och för att skapa en härlig arbetsplats. Vi har avskaffat ledningsgruppen och har ingen chefsstruktur. Istället är varje medarbetare är sin egen ledare och vi bygger bolaget tillsammans. Men hur gör vi då för att vi ska se till att sträva åt samma håll? 

Vi har löst det genom att skapa en ”ideal scen”, om hur Trimero ser ut om tre år om vi får drömma. Den ideala scenen fungerar som en stjärna att sträva mot i våra dagliga initiativ beslut. Här kommer den, vår ledstjärna för våra stjärnor! 

Organisering och arbetssätt

Organisationen är personoberoende och vi har ett tydligt och flexibelt arbetssätt (modernt). Vi har inga formella hierarkier och tillämpar självledarskap i alla uppkomna situationer. Vi är early adopters av arbetssätt och teknik. Alla hos oss jobbar i kunduppdrag. Vi levererar hög kvalitet med en hög lägstanivå.

Medarbetare & Kultur

Vi har vunnit utmärkelser som bästa arbetsgivare. Vi har branschens lägsta personalomsättning. Kulturen genomsyras av prestigelöshet och att alla kan vara sig själva. Alla gillar att vara på jobbet och är stolta över Trimero.

Marknadsföring

Varumärket speglar kulturen och sticker ut genom att vara genuint och betydelsefullt. Kunderna är våra marknadsförare och varumärket är välkänt i kundmålgruppen och på arbetsmarknaden.

Kunder & Målgrupp

Vi växer tillsammans med våra bästa kunder. Vi jobbar med flera av landets mest spännande bolag och entreprenörer där vår insats bidrar till deras utveckling. Erbjudande & Paketering Vårt tjänsteerbjudande är anpassningsbart och inte priskänsligt. Vi har en stor andel rådgivning. Allt detta gör oss också till Sveriges mest lönsamma redovisningsbyrå.

Relaterade inlägg.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.