Kundporträtt: Viseo – remotekultur och SEO-tips.

Postat i #kundporträtt.

Vi har gjort en liten intervju med Oscar Sandström som är medgrundare till Viseo som varit kund hos oss sen 2018. Nedan kan du ta del av några av Oscars bästa SEO-tips samt om hur de sen start har byggt sitt bolag baserat på distansarbete.

Kan du berätta lite om Viseo och er resa?

Vi har byggt Viseo från grunden med en tanke om frihet. Att varje människa mår väl och presterar bäst om de får själva sätta direktiven för sitt eget liv. Därför valde vi från starten att bygga Viseo en remotekultur. Beroende när på året du frågar hittar du vissa av oss i Berlin, Bali eller kanske i Ho Chi Minh Staden.

Vi tror att med vår inställning till frihet, kan locka till oss de absolut bästa medarbetarna som annars hade valt ett stort och häftigt startupbolag.

Vi hjälper företag att få in fler affärer från Google med kombination av sökmotoroptimering, Google Ads och konverteringsoptimering.

Hur fungerar samarbetet med Trimero?

Det som skiljer Trimero mot de tidigare bokföringsbyråerna som vi jobbat med är att de verkligen bryr sig, på riktigt. De lyssnar på våra behov och planerar därefter. Andra byråer har försökt att tvinga ner oss i ett fack.

Trimero går i linje med vår företagskultur på så sätt att de låter Viseo vara Viseo.

Tack för de fina orden! Vill du bjuda på några SEO-tips?

Google introducerar nu mer och mer ”position 0” resultat. 

Ta den här sökningen på ”rengöra kaffebryggare” som exempel:

Här syns Städarna redan innan resultat 1 och tar över nästan 80% av sökresultatet i mobilen. 

Vi har en guide gällande hur du får position 0 på vår hemsida om du vill veta mer.

Tre snabba tips för att synas bättre Google

  1. Grundläggande är att investera i content. Google och dina kunder älskar bra innehåll som hjälper dem att lösa problem.

    Säljer du slipsar så har du säkert många förstagångskunder som söker på ”hur knyter man en slips” och lite mer avancerade herrar som vill veta hur man knyter den lite mer matiga slipsknuten Windsor.

    Alla målgrupper har content som passar just dem och det är din uppgift att hitta rätt.
  2. För att trimma ditt innehåll och ranka i toppen så behöver du göra research kring vilket användarmålet är. Vad letar användaren efter när dom slår in din sökterm?

    Ett ”hack” är att slå in sökordet i Googles sökruta och se vilka sökförslag Google visar upp. Vi har en utförlig guide om hur du hittar bra sökord.
  3. Skaffa bra inlänkar från relevanta hemsidor. Börja att prata med dina partners, leverantörer och andra företag i ditt nätverk. 

Häng med – Följ oss på LinkedIn

Håll koll på när nya artiklar släpps och få tillgång till unikt innehåll!

Relaterade inlägg.

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.