Vi är precis lagom.

I en värld där allting tycks vara antingen för mycket eller för lite, strävar vi på Trimero efter att vara ”precis lagom”. Vi undviker onödiga tjänster som inte tillför något värde och snålar inte på viktiga områden som kräver noggrannhet och uppmärksamhet.

Vi börjar med att uppfylla lagkraven och bygger sedan vidare på det du efterfrågar. För många av våra kunder innebär detta att vi är en nära partner till deras verksamhet, medan det för andra innebär att vi håller det så slimmat som möjligt.

Så här rullar våra samarbeten.

1. Du i fokus

Trött på att bli intvingad i andra redovisningsbyråers rigida processer? På Trimero lyssnar vi på dig och dina behov, och anpassar oss efter det.

2. Digitala urinvånare

Vi har jobbat med heldigital redovisning sedan 2013. Vi känner till alla tips och trick för att uppnå smidiga och automatiserade processer.

3. Mänsklig kontakt

I takt med digitaliseringens framsteg ökar värdet på mänskliga förmågor. Hos Trimero får du ett team med personliga kontaktpersoner att diskutera med. Det gör allting både bättre och smidigare.

4. Kollektiv erfarenhet

På Trimero jobbar 35 medarbetare med varierande expertis och perspektiv, vilket gör oss rustade att möta alla tänkbara behov.

5. Beprövad modell

Fyra år i rad har vi blivit utsedda till Gasellföretag. Hur har det gått till? Genom att nöjda kunder har rekommenderat oss vidare. Vi har faktiskt aldrig haft någon säljare.

Anlita oss?

Hör av dig till Joakim i första hand.

Joakim Lindh

VD och medgrundare

Jobba här?

Prata med Olivia!

Olivia Falk

Redovisningskonsult

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.