3 skäl att byta redovisningsbyrå i höst.

Nu kanske det inte är tidpunkten som är det viktigaste vid valet om att byta till en ny ekonomipartner, men det finns faktiskt anledningar till att det är extra aktuellt just nu. Här listar vi tre av dem:

  1. Pågående automatisering: Den tekniska utvecklingen tar ytterligare fart nu med introduktionen av generativ AI. Passa på att byta till en proaktiv och teknikvan byrå som fullt ut kan nyttja automatisering för att effektivisera din ekonomihantering.
  2. Tidpunkt: Hösten är ett bra tillfälle för att byta redovisningsbyrå. Det ger dig möjlighet att få nya råd och perspektiv att agera på före årets slut. Dessutom kan du vara trygg med att de nya processerna är på plats inför nästa kalenderår.
  3. Nya skatteregler för fåmansföretagare: I början av juni presenterade regeringen ett förslag om uppdaterade regler för beskattning av fåmansföretag (så kallade 3:12-reglerna), vilket har stor inverkan på många ägares beskattning. Se till att ha en byrå som håller sig uppdaterad och hjälper dig nyttja reglerna till din fördel.

Specialerbjudande:

Fram till september erbjuder vi på Trimero 30 minuter fri rådgivning om de nya reglerna. Hör av dig till joakim.lindh@trimero.se

Anlita oss.

Prata med Joakim i första hand.

Joakim Lindh

VD och medgrundare

Jobba här?

Hör av dig till Olivia.

Olivia Falk

Redovisningskonsult

Kontakta oss

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.

Tack för ditt mail!

Vi svarar via e-post inom 24 timmar. Eller ring oss på 08-777 28 68.